Barça

El Barça denuncia les paraules de Mino Raiola contra Guardiola, i el representant d'Ibrahimovic dóna gairebé per fet el traspàs del suec al Milan

Nova reunió entre l'agent d'Ibrahimovic i els mandataris del Milan aquest divendres a la tarda en un hotel de Barcelona. Sense cap novetat, perquè el Barça i el Milan estan condemnats a posar-se d'acord i perquè l'última paraula la té el mateix Ibrahimovic, que ha decidit agafar-se unes hores per reflexionar sobre el seu futur. Per descriure les negociacions, Raiola ha parlat d'un embaràs que és al vuitè mes i ha acusat Guardiola de tractar Ibrahimovic com si fos una joguina.

Actualitzat
Es tensa la corda

El Barça ha fet un pas més en la difícil relació que manté amb el representant de Zlatan Ibrahimovic. El club ha dit, en un comunicat, que denuncia les manifestacions públiques de Mino Raiola, perquè considera que atempten contra l'honor i la integritat moral de Josep Guardiola. Per tant, diu literalment la nota de premsa que ha emès el club: "El departament jurídic està valorant la possible resolució del contracte i el cessament de la retribució anual que la societat del senyor Raiola té dret a percebre en virtut d'aquest contracte. Segons el resultat d'aquesta valoració i de l'evolució dels pròxims esdeveniments, el club prendrà les mesures que consideri adients." En altres paraules, es tensa encara més la corda entre totes dues parts i el futur del davanter suec sembla allunyar-se del Camp Nou.

Aquest dissabte està prevista una reunió a les 16.30 hores al Camp Nou entre els dos clubs per intentar tancar l'operació per Ibrahimovic. En les pròximes hores, doncs, se sabrà el futur definitiu del jugador suec.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut