Bàsquet

El Barça avisa Heurtel que no l'indemnitzarà si fitxa per un equip de l'ACB

Albert Soler assegura que si el base francès decideix quedar-se al club blaugrana no formarà part de la disciplina del primer equip

Redacció Esport3Actualitzat

Si Thomas Heurtel vol continuar la seva carrera al Reial Madrid o en qualsevol altre club de la Lliga ACB haurà de renunciar al gairebé milió i mig d'euros que li hauria de pagar el Barça. I si decideix quedar-se al club blaugrana no formarà part de la disciplina del primer equip. Així ho ha comunicat Albert Soler, director de l'Àrea d'Esports Professionals del Barça, que assegura que treballen conjuntament amb l'entorn del jugador per resoldre la situació abans del 6 de gener, quan es tanca el termini de l'Eurolliga per inscriure jugadors. 

"Nosaltres com a club en cap moment i en cap cas indemnitzarem el jugador si pretén quedar-se en un equip de l'ACB. Procurarem que trobi un equip fora de l'ACB, però el que és clar també és que el prestigi del club està per sobre de tot i no malgastarem els diners del club d'una manera que nosaltres considerem que no és la correcta en aquesta situació."

Soler ha tornat a defensar la postura del Barça a l'hora de decidir que Heurtel no tornés d'Istanbul amb l'expedició de l'equip quan va saber que el jugador havia estat negociant amb el Reial Madrid amb la voluntat d'anunciar la seva incorporació a l'equip blanc una vegada s'hagués assegurat la indemnització del Barça per rescindir el contracte a mitja temporada. 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut