Les jugadores del Madrid celebren el gol de Zornoza (@realmadridfem)
Lliga F

Desenllaç fatal al Di Stéfano: el Llevant les Planes cau al descens

El Reial Madrid va remuntar la diana inicial d'Irina Uribe gràcies a un gol de Zornoza en el minut 98. La victòria del Betis deixa l'equip de Sant Joan Despí penúltim classificat

Cruel final per al Llevant les Planes a l'Afredo di Stéfano. El Reial Madrid va deixar en blanc les de Sant Joan Despí gràcies a un gol "in extremis", en el minut 98 de partit (2-1). La victòria del Betis conta l'Sporting Huelva, dissabte, envia l'equip de Ferran Cabello, per primer cop aquesta temporada, a la zona de descens. Queden cinc jornades per sortir del pou.

El Llevant Les Planes s'havia avançat als vuit minuts, gràcies a Irina Uribe. Poljak, després de recórrer tota la banda, li va cedir la pilota a Uribe perquè obrís el marcador. Amb el gol en contra, el Madrid va tenir la possessió però no va ser capaç de trobar porteria contrària. El xut de Tere Abelleira, en el 23, va sortir per sobre del travesser.

En el 56, al Madrid li van anul·lar un gol per fora de joc. El premi a la insistència de les de Toril va arribar en el 84. Raso, sortint de la banqueta, va comandar la reacció de les blanques. Va rematar de cap una centrada de Zornoza des de la dreta. I, en l'última jugada del partit, de falta directa, Zornoza va fet el gol de la victòria del Madrid.

El Llevant les Planes encadena disset jornades sense guanyar i és segon per la cua, amb un punt menys que el Vila-real. En la pròxima jornada, visiten el camp del cuer, l'Sporting, amb l'obligació de sumar els tres punts.