Actualitat blaugrana

Deco ha estat descartat per jugar contra l'Almeria, i Ronaldinho i Giovani són dubte

Frank Rijkaard continua veient com cada dia que passa se li complica més la feina. Avui ha vist com Deco, que s'ha entrenat en solitari al Camp Nou, ha estat descartat pels serveis mèdics per al proper partit contra l'Almeria. Ronaldinho, amb unes molèsties a l'adductor de la cama dreta, i Giovani dos Santos, que no s'han exercitat, són dubte. Touré Yaya, que dimarts es va infiltrar per pal·liar les molèsties que li provoca una hèrnia discal, ha treballat al gimnàs però segurament es reincorporarà demà al grup.

Actualitzat

Rijkaard té motius de sobres per estar preocupat. Amb el partit de lliga a Almeria i la tornada de la semifinal de Copa a València a tocar, l'equip se li desmunta per tot arreu. A banda de les lesions de Messi, Márquez i Touré, avui ha sabut que Deco està completament descartat per al cap de setmana. Per si tot això fos poc, ni Ronaldinho ni Giovanni s'han entrenat aquest matí, tots dos amb problemes. El brasiler, amb molèsties a l'adductor de la cama dreta. El mexicà, amb dolor al turmell. Ni l'un ni l'altre són, ara mateix, fixos per viatjar a Almeria.

Tot plegat, aquest matí, panorama desolador a l'entrenament. Només setze jugadors per preparar el partit a Almeria, on la victòria, per cert, és obligada.

Pinto, Oier, Valdés, Jorquera, Iniesta, Ezquerro, Sylvinho, Messi, Abidal i Milito han hagut de passar, abans de l'entrenament, un control antidopatge programat, per sorteig, per la UEFA.

Dues sessions a porta tancada

Els dos propers entrenaments del primer equip, previs al partit al camp de l'Almeria, seran a porta tancada. El primer serà demà, a les 11.00 h, al Miniestadi, i l'altre, dissabte, a la mateixa hora, al Camp Nou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut