Barça

Cortés: "Arribar a la final de Champions seria la recompensa a la feina ben feta"

Patri Guijarro ha explicat que classificar-se per a la final de Champions serà un somni complert

Laura BruguésActualitzat

El Barça juga aquest diumenge la tornada de les semifinals de la Champions davant el PSG a l'estadi Johan Cruyff. Mil aficionats seran a les grades per acompanyar les jugadores a assolir la segona final de la història. A l'anada, fa una setmana, el resultat va ser d'empat a un, i el tècnic del Barça, Lluís Cortés, té clar que "el que ens vam endur de París van ser les sensacions. Podem competir amb el PSG i si fem les coses bé, podrem guanyar aquest partit de tornada. El PSG ens va crear ocasions en errors nostres, errades que no es poden repetir. Si eliminem aquestes errades ens crearà poques ocasions".

"Classificar-se per a la final de Champions seria la recompensa a la feina feta, a moltes hores de feina. Portem 200 sessions de treball i no es tracta de fer ara en dues setmanes els deures a última hora, són dos anys i mig de feina, segurament des de la final de Budapest", ha explicat Lluís Cortés.

"La final és un somni"

Per a la jugadora Patri Guijarro, "seria quelcom molt especial, quelcom que hem somiat, moltes ganes de poder jugar demà, tant de bo es pugui complir aquest somni de ser a la final".

Patri Guijarro, una alta de luxe respecte a l'anada davant el PSG (@FCB)

El Barça-PSG, per TV3

La tornada de les semifinals de la Champions, la podran veure en directe per TV3 aquest diumenge a partir de les dotze del migdia. Mitja hora abans, tota la prèvia amb les alineacions i l'última hora, al canal Esport3. Després del partit, també podran veure les principals reaccions amb una programació especial que farà Televisió de Catalunya.

 

ARXIVAT A:
Final Champions Göteborg
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut