Jennifer Hermoso
Jennifer Hermoso (Europa Press)
Futbol

Jenni Hermoso a l'RFEF després de no ser a la convocatòria: "Protegir-me de què?"

La jugadora, que no ha estat convocada per Tomé, acusa l'RFEF d'intentar dividir i manipular les futbolistes

Redació Esport3Actualitzat

"Tenim molt clar que és una estratègia de divisió i manipulació." Així de contundent ha estat la reacció de Jenni Hermoso a la convocatòria de Montse Tomé per disputar les dues primeres jornades de la Nations League.

La jugadora del Pachuca, que ha quedat fora de la llista, no entén per què l'RFEF ha cridat 19 de les 39 jugadores que van firmar públicament una carta de renúncia fins que no es produïssin canvis estructurals dins l'organisme federatiu.

"Vull mostrar el meu suport total a les meves companyes que avui han sigut sorpreses i forçades a reaccionar davant una altra situació lamentable, ocasionada per les persones que encara avui segueixen prenent decisions dins de l'RFEF."

Tomé va dir dilluns en roda de premsa que ha decidit no convocar la madrilenya per protegir-la. Una justificació que Hermoso no entén.

"S'ha intentat argumentar que l'ambient seria segur per a les meves companyes quan en la mateixa roda de premsa s'ha comunicat que no em convocaven per protegir-me. Protegir-me de què? O de qui?"

Les futbolistes han emès un comunicat en què reiteren la voluntat de no ser convocades. Aquest dimarts s'han de presentar a Madrid. El govern espanyol ha avisat per mitjà del president del Consell Superior d'Esports que, en cas que no ho facin, l'executiu haurà d'aplicar la llei.

El primer partit és divendres contra Suècia.

 

ARXIVAT A:
Luis Rubiales
Anar al contingut