Chadi Riad en el seu debut a El Sadar
Chadi Riad en el seu debut a El Sadar (FCB)
Futbol

Chadi Riad, novetat a la llista del Marroc

Inclòs en la llista de 30 jugadors que s'enfrontaran al Brasil i el Perú

El mallorquí Chadi Riad ha estat una de les novetats a la llista que Walid Regragui ha fet oficial per als amistosos que disputarà el Marroc contra el Brasil i el Perú durant l'aturada per seleccions.

La convocatòria inclou gairebé tots els jugadors que van participar al Mundial de Qatar 2022, en què el Marroc va aconseguir arribar a les semifinals per primera vegada a la seva història

El central del Barça B debutarà en una llista de la selecció absoluta marroquina després de ser un habitual al combinat sub-20. Riad s'uneix a Bono, Achraf, Mazraoui, Amrabat, En Nesyri i companyia, jugadors que en el Mundial de Qatar van brillar i van aconseguir eliminar Espanya a vuitens i arribar a les semifinals, en què van perdre davant França.

Riad, de només 19 anys, farà un gran salt en la seva prometedora carrera, que l'ha portat a ser un referent a l'equip que dirigeix Rafa Márquez. El central, a més, pot presumir d'haver jugat amb el primer equip a les ordres de Xavi Hernández, encara que fos de manera testimonial.

 

Anar al contingut