El Club Handbol la Garriga B celebrava una plaça a Segona Catalana
El Club Handbol la Garriga B celebrava una plaça a Segona Catalana (CH La Garriga)
Handbol

Càstig per celebrar amb cervesa: un equip català d'handbol no podrà jugar al seu pavelló

El Club Handbol la Garriga no podrà gaudir del seu pavelló per una sanció de l'Ajuntament a causa de les celebracions d'ascens

Redacció Digital Esport3Actualitzat

La celebració d'un d'ascens sempre és una alegria per a tothom, i la presència d'alcohol en aquests esdeveniments festius és socialment molt acceptada. El mes de març el Club Handbol la Garriga B va aconseguir una plaça a Segona Catalana.

Els jugadors del filial ho varen celebrar com l'ocasió es mereixia, però no podien imaginar-se que estaven cometent un error que els podia costar la permanència en el seu poliesportiu.

El problema comença en la publicació d'una fotografia de l'equip a les xarxes socials. Mentre cada membre intenta treure el millor somriure per aparèixer a una instantània que recordaran tota la vida, la presència de llaunes de cervesa arruïna el moment efímer de la felicitat.


Encara que la companyia de l'alcohol en les celebracions sembla molt habitual, hi ha una llei que prohibeix consumir alcohol a les instal·lacions esportives.

Com a conseqüència dels actes, l'Ajuntament, responsable de la instal·lació municipal, ha prohibit al club utilitzar el pavelló. L'entitat espera arribar a un acord amb el consistori, ja que consideren que la penalització és una mesura desproporcionada.

Els fets no han tardat a compartir-se a les xarxes socials, i l'entrenador del filial de la Garriga, Javier Córdoba, ha fet un fil a X per explicar el seu punt de vista.

En un dels tuits més destacats, l'entrenador ha optat per demanar disculpes:

"En primer lloc, vull que quedi clar que, havent incomplert una norma estrictament parlant, assumim i demanem disculpes, com vam fer en el seu moment a través del club, per haver-la incomplert, tot i ser un consum dintre d'un vestidor en el context abans mencionat."

Tot i això, ha recordat que els seus jugadors són joves amateurs que paguen per jugar i l'Ajuntament ha de valorar tot el que els seus han aconseguit en tan poc temps:

"Aquests nois han aconseguit un ascens, un títol de Lliga i una classificació per a passes d'ascens de manera consecutiva representant la Garriga. Quina classe de regidor d'esports castiga uns esportistes pels fets mencionats anteriorment sense poder entrenar ni jugar al poble?"

Les xarxes han explotat amb tota mena d'opinions i no han faltat imatges de jugadors culers celebrant títols amb begudes alcohòliques al mig del Camp Nou.

Anar al contingut