MotoGP

Brad Binder aconsegueix la seva segona "pole" de la temporada en el GP de Catalunya

Binder ha fet el millor temps al davant de Niccolo Antonelli i Jorge Navarro. El pilot ha dedicat la seva segona "pole" de la temporada a Luis Salom. Zarco s'ha emportat la pole a Moto 2, seguit de Rins i Luthi

Actualitzat

Brad Binder ha fet la "pole" al GP de Catalunya amb un temps d'1:54.024, seguit de Niccolo Antonelli i Jorge Navarro. Aquesta és la segona "pole" de la temporada del pilot sud-africà després de la de l'Argentina. El líder del món de Moto3 ha començat fort al Circuit de Montmeló. 

Binder ha dedicat la "pole" al mallorquí Luis Salom que va morir durant els entrenaments lliures d'aquest divendres: "Tot el cap de setmana he patit moltíssim. No ha estat fàcil. Content amb la 'pole position', la dedico a Luis Salom. No em sento al 100%, el dia d'ahir va ser molt complicat per a nosaltres". 

Àlex Rins es queda a 35 mil·lèssimes de la pole

El pilot francès Johann Zarco s'ha emportat la pole a la categoria de Moto 2, després de lluitar amb Àlex Rins, que al final s'ha quedat a 35 mil·lèssimes de la primera posició. Rins, tot i quedar segon, ha assegurat que aquest diumenge "tornaré a lluitar per intentar dedicar la victòria a Luis", i intentar recuperar el liderat del Mundial que ara és de Sam Lowes, que sortirà en cinquena posició. 

Luthi sortirà darrere de Zarco i Rins a la primera fila. A la segona els seguiran Nakagami, Lowes i Axel Pons. Àlex Márquez sortirà setè.

 

 

Anar al contingut