Seguidors de Djokovic demanen la seva llibertat davant de l'hotel on està retingut Djokovic
Seguidors de Djokovic demanen la seva llibertat davant de l'hotel on està retingut Djokovic
Tenis

Austràlia deté una tenista txeca que va entrar amb la mateixa exempció mèdica de Djokovic

Renata Voracova ja ha estat traslladada al mateix hotel dels afores de Melbourne on està retingut el serbi, que aquest divendres ha rebut una notícia agradable procedent de França

Redacció Esport3Actualitzat

Igual que va passar amb Novak Djokovic, Renata Voracova ha vist com les autoritats australianes li revocaven el permís d'accés al país oceànic malgrat haver rebut una exempció mèdica de l'organització de l'Open d'Austràlia.

La tenista txeca, número 81 de la WTA, que a diferència del serbi ja havia entrat al país i, fins i tot, disputava un torneig de preparació per al primer Grand Slam de l'any, ha estat detinguda i traslladada al mateix hotel on Djokovic està retingut als afores de Melbourne.

Un altre matís que fa diferent la situació dels dos esportistes és el motiu pel qual els van atorgar l'exempció. Voracova la va rebre després d'haver superat la covid fa poc temps, un argument acceptat en un primer moment per l'estat de Victòria, mentre que a Djokovic, que no té cap intenció de vacunar-se, se li va concedir un permís especial.

A hores d'ara no se sap si Voracova presentarà recurs contra les lleis frontereres australianes o si la seva situació desembocarà en tensions diplomàtiques, com en el cas de Nole, que segueix esperant que el proper dilluns un tribunal decideixi si pot competir a l'Open d'Austràlia.

Renata Voracova, número 81 de la WTA
Renata Voracova, número 81 de la WTA

França convida Djokovic al Roland Garros

Malgrat la imposició de dures mesures contra els no vacunats avançades pel president de França, Emmanuel Macron, la ministra d'Esports del país gal, Roxana Maracineanu, ha assegurat aquest divendres que Djokovic "podrà participar a Roland Garros perquè la bombolla sanitària d'aquests grans esdeveniments ho permetrà".

En qualsevol cas, encara falten cinc mesos per al Roland Garros 2022, que no arrencarà fins al 16 de maig.

Anar al contingut