Ansu Fati s'abraça a Messi
Ansu Fati vol guanyar el Golden Boy, igual que Leo Messi el 2005 (Twitter FCB)
Futbol

Ansu Fati, en la llista de jugadors que opten al Golden Boy del 2020

El jove davanter blaugrana torna a estar entre els nominats al premi de millor futbolista menor de 21 anys que jugui en una lliga europea

Redacció Esport3Actualitzat

El davanter del FC Barcelona Ansu Fati apareix en la llista dels 100 candidats que busquen coronar-se com el millor jugador menor de 21 anys que jugui en una lliga europea, i guanyar el prestigiós Golden Boy, el premi que concedeix el diari esportiu italià Tuttosport des de l'any 2003.

L'any passat la jove promesa blaugrana va acabar en la sisena posició dels més votats en una edició que va acabar guanyant el jugador portuguès de l'Atlètic de Madrid Joao Felix.

Ansu Fati no ho tindrà fàcil per guanyar aquest premi ja que haurà de competir amb rivals de molt nivell i entre els favorits hi ha els jugadors del Borussia Dortmund Erling Haaland i Jadon Sancho; del Bayern de Munic Alphonso Davies; i del Manchester City Phil Foden.

En les 17 edicions del premi Golden Boy, n'hi ha dues que han acabat guanyant jugadors del FC Barcelona: la del 2005, que es va endur Leo Messi, i la del 2006, que va ser per a Cesc Fàbregas.

 

 

Anar al contingut