Actualitat blanc-i-blava

Alguns jugadors de l'Espanyol passaran demà les revisions mèdiques prèvies a la posada en marxa

Després de pràcticament dos mesos de descans, està previst que aquest dijous a primera hora del matí una part de la plantilla espanyolista passi les habituals revisions mèdiques prèvies a la posada en marxa de l'equip aquest dissabte. Tot i que el gruix dels jugadors ho farà divendres, demà alguns futbolistes ja compliran amb aquest clàssic tràmit. Dissabte està previst que els blanc-i-blaus es desplacin a Peralada, on s'estaran fins al pròxim 25 de juliol.

Actualitzat

El mateix dissabte s'enfrontaran al Swansea City gal·lès. Després els espera un amistós contra el Manchester United (2 d'agost), una gira per Portugal amb dos partits més davant l'Acadèmica de Coïmbra (7 agost) i l'Os Belenenses (9 agost). A Holanda els blanc-i-blaus jugaran contra el Volendam (13), el Willem (15), el De Graafschamp (17) i el Nec (19).

Després de la marxa d'Ernesto Valverde a Olympiacos, ha arribat l'oportunitat al tècnic de la casa Bartolomé "Tintín" Márquez. Durant les últimes quatre temporades ha estat l'ajudant del mateix Valverde i de Miguel Ángel Lotina i el club entén que és el moment de fer el salt.

El cert és que Márquez afronta un repte important, ja que en aquesta campanya està previst que l'Espanyol es traslladi a Cornellà-el Prat. És un any clau en la història del club, ja que després d'onze anys de desterrament a Montjuïc recupera casa seva. El gran problema per al nou entrenador serà revertir la situació que va viure l'equip el passat curs. D'una primera volta de "Champions" es va passar a una segona nefasta que va acabar amb totes les opcions europees dels espanyolistes. Els dubtes han creat cert pessimisme entre l'afició.

La plantilla amb prou feines s'ha modificat i els fitxatges que s'han incorporat són de perfil no gaire alt: Cristian Álvarez (porter Rosario Central), Gregory Beranger (Numància) i José Callejón (Reial Madrid-Castella). El gran objectiu és un migcampista ofensiu, però l'Espanyol no ha donat encara amb l'escollit. Ho ha de solucionar aviat.

Des del club s'assegura que el fitxatge del migcampista aportarà "il·lusió"; cosa que necessita el seguidor espanyolista després de la pèssima segona volta. Márquez ha d'aconseguir que aquest equip torni al seu màxim nivell.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut