Alejandro Domínguez, en una imatge d'arxiu
Alejandro Domínguez, en una imatge d'arxiu
Hoquei

Alejandro Domínguez no renovarà com a entrenador del Reus Deportiu

Alejandro Domínguez tancarà a l'estiu la seva etapa com a entrenador del Reus Deportiu, segons ha publicat el "Diari de Tarragona".

Actualitzat

Alejandro Domínguez tancarà a l'estiu la seva etapa com a entrenador del Reus Deportiu, segons ha publicat el "Diari de Tarragona". El tècnic argentí no renovarà el seu contracte i posarà fi així a una etapa de cinc anys, en què l'equip del Baix Camp ha guanyat una Copa Intercontinental (2010), una Copa Continental (2010) i una OK Lliga (2011).

L'acord de no renovació, a falta de confirmació, s'hauria pres de forma mútua per les dues parts. Tot i això, el club i el tècnic seguiran vinculats en el futur projecte de l'hoquei base.

L'italià Enrico Mariotti, actual segon entrenador del Reus, sembla que és qui té més possibilitats per ocupar el càrrec. Mariotti és un tècnic de la màxima confiança del director esportiu, Toni Sánchez. Tot i això, el Reus no ha pres la decisió de nomenar el substitut però no pot trigar molt ja que Jepi Selva i Xavi Costa acaben el seu contracte i han de negociar la renovació també amb el nou entrenador.

 

Anar al contingut