Aitana Bonmatí, amb el trofeu que l'acredita com a millor jugadora del Mundial (REUTERS/Carl Recine)
Futbol

Aitana Bonmatí, MVP del Mundial i màxima favorita a la Pilota d'Or

La futbolista del Barça i de la selecció espanyola suma encara més mèrits per aconseguir el guardó

Redacció Esport3Actualitzat

Aitana Bonmatí està fent tots els mèrits per guanyar la Pilota d'Or 2023. La futbolista de Sant Pere de Ribes no només ha guanyat el Mundial aquest diumenge amb la selecció espanyola, sinó que també s'ha emportat el reconeixement de la FIFA com a MVP del torneig.

Un títol i un reconeixement que se sumen als aconseguits amb el FC Barcelona la temporada passada, quan va guanyar la Supercopa d'Espanya, la Lliga F i la Lliga de Campions. A la Champions, com ara al Mundial, la blaugrana també va ser nomenada millor jugadora del torneig.

Amb la greu lesió de genoll d'Alèxia Putellas, Aitana ha fet un pas endavant i ha liderat el Barça i la selecció espanyola en els seus èxits. El món del futbol s'ha rendit al seu joc, i figures com Xavi Hernández o Pep Guardiola l'han elogiat públicament.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Aitana Bonmatí ha enlluernat els amants del futbol, i s'ha convertit en l'orgull de Sant Pere de Ribes. Allà, els seus veïns han vibrat aquest diumenge seguint la gran final contra Anglaterra.

La propera gran alegria per als fans d'Aitana Bonmatí pot ser la propera gala de la Pilota d'Or. La blaugrana serà, sens dubte, la màxima favorita al guardó.

Salma Paralluelo, millor futbolista jove

Una altra futbolista del Barça, la davantera Salma Paralluelo, ha guanyat el premi a millor jugadora jove del Mundial.

Amb només 19 anys, les dianes de l'aragonesa han estat claus per a Espanya. Paralluelo va marcar el gol de la victòria en els quarts de final contra els Països Baixos i va obrir el marcador en les semifinals contra Suècia. Un Mundial brillant que promet un futur encara millor.
ARXIVAT A:
Mundial Femení
Anar al contingut