Aitana Bonmatí amb el trofeu de la Champions
Aitana Bonmatí amb el trofeu de la Champions (Reuters)
Champions

Aitana Bonmatí, escollida millor jugadora de la Champions

La migcampista és nomenada millor jugadora de la competició després pels observadors tècnics de la UEFA

Redacció Esport3Actualitzat

Sense cap mena de dubte, Aitana Bonmatí ha estat un dels noms propis de la segona Champions a la història del Barça femení. L'absència d'Alèxia Putellas per lesió va fer que la migcampista fes un pas endavant aquesta temporada. Una campanya en què les blaugranes, a excepció de la Copa, ha tornat a ser tot un èxit. 

El Barça va posar la cirereta al pastís amb una final per al record contra el Wolfsburg a Eindhoven. El conjunt entrenat per Jonatan Giráldez va ser capaç de remuntar un 0-2 en contra al descans per aixecar la segona Champions de la seva història.


Aitana, MVP

Tot i que no va marcar cap gol a la final, l'actuació d'Aitana al llarg de la competició no va passar desapercebuda per als experts. Així, doncs, els observadors tècnics de la UEFA l'han nomenat, aquest dilluns, millor jugadora de la Champions 2022/23.

En els onze partits que ha disputat el Barça a la competició europea, Aitana ha fet cinc gols i vuit assistències, una d'elles a Patri Guijarro en el gol de l'empat contra el Wolfsburg. Amb aquest títol individual, la de Sant Pere de Ribes succeeix la seva companya Alèxia Putellas, guanyadora de la primera edició del guardó. 

Anar al contingut