NBA

Els germans Gasol continuen fent història i seran titulars a l'All-Star de l'NBA

Els germans Pau i Marc Gasol seran titulars en el partit de l'All-Star d'aquest any el 15 de febrer a Nova York. Una fita històrica que referma la seva condició d'estrelles de la millor lliga del món i que premia la seva extraordinària temporada

Actualitzat

S'ha confirmat aquesta matinada, en Pau i en Marc Gasol sortiran en el cinc inicial en l'All Star d'aquest any a l'NBA. Un fet històric. Mai, fins ara, dos germans els havien escollit entre els 10 millors jugadadors de bàsquet del món. És el premi a l'excel·lent temporada que estan fent els de Sant Boi.

En Pau, el segon més votat de la Conferència Est, ha rejovenit els Bulls de Chicago, i en Marc s'ha erigit com una peça fonamental dels Grizzlies. Serà el cinquè All-Star per al gran de la nissaga, el primer com a titular, i el segon per al pivot de la franquícia de Tennessee.

Els números de Pau Gasol amb els Bulls, quarts de la Conferència Est (28-16), són molt bons: 18,7 punts i 11,4 rebots per partit. Els Grizzlies, segons de l'Oest (30-12), tenen els 19,3 punts i els 8,2 rebots per matx d'en Marc.

El cinc titulars de l'Est els completen John Wall (Wizards), Kyle Lowry (Raptors), LeBron James (Cavs) i Carmelo Anthony (Knicks). A l'Oest, Stephen Curry (Warriors), Kobe Bryant (Lakers), Anthony Davis (Pelicans) i Blake Griffin (Clippers) acompanyaran en Marc.

El cap de setmana de les estrelles del bàsquet nord-americà se celebrarà a Nova York, en un escenari de llegenda, el Madison Square Garden, i el partit de les estrelles, el diumenge dia 15 de febrer.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut