Recta final d'estiu amb sol

La monotonia anticiclònica continuarà aquests últims dies d'estiu astronòmic. El temps serà força tranquil, amb predomini del sol sobre els núvols

Actualitzat

Encetem la setmana en què arribarà la tardor astronòmica, el proper dimecres, i ho farem amb estabilitat i sol. Fins i tot la tramuntana i el mestral desapareixeran. Només la fresca matinal i vespertina ens recordarà que l'estiu està tocat de mort.

Pocs núvols

Com ha passat els últims dies, esperem alguns bancs de boira matinal a les fondalades d'interior i també alguns núvols baixos, aquest cop més localitzats cap a la costa central i la Costa Brava. En general, el sol dominarà de manera absoluta. A la tarda es desenvoluparan algunes nuvolades en punts del nord-est, sense cap conseqüència. El cel continuarà ben blau gairebé arreu.

Temperatures diürnes més altes

Les temperatures de primera hora seran molt semblants a les de diumenge. En el cas de l'Empordà, les Terres de l'Ebre i de les comarques d'interior de Barcelona o Girona baixaran lleugerament. Les màximes poden pujar d'un a tres graus, l'ambient al migdia serà agradable o fins i tot una mica calorós.

I els pròxims dies...

Demà hi haurà petites novetats, en forma de més nuvolades de tarda al nord-est. De cara a dimecres, solstici de tardor, esperem un augment del mestral i la tramuntana, i un descens de les temperatures, acompanyat d'alguns ruixats, ni de bon tros generals.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut