La policia va tallar totes les sortides de la barriada i l'home es va entregar

Un pres fugat de Quatre Camins, detingut en un ampli dispositiu als afores d'El Ejido

La policia va detectar un nou traficant a Pampanico i, després d'alguns intents de detenir-lo, van tallar totes les sortides per obligar-lo a entregar-se

Redacció/AgènciesActualitzat

La Policia Nacional ha detingut a El Ejido, Almeria, un pres fugat de la presó de Quatre Camins, a la Roca del Vallès, després de descobrir-lo mentre traficava amb drogues.

La Comissaria Provincial d'Almeria ha indicat que agents de la comissaria d'El Ejido havien detectat les últimes setmanes la presència d'un nou traficant al barri de Pampanico.

Tot i que havien intentat detenir-lo en diferents ocasions al maig, l'home "semblava que era gran coneixedor de la barriada i sempre aconseguia fugir travessant els habitatges marginals del lloc".

Finalment, la Unitat de Prevenció i Reacció de la Policia Nacional a El Ejido va dissenyar un dispositiu per tallar totes les vies d'escapament que podia tenir el fugat, cosa que va permetre estrènyer el setge sobre la seva suposada zona d'influència i horari d'activitat, fins que el van trobar i van forçar que es lliurés sense oposar resistència.

En el moment de la detenció, el reclús no estava documentat, però sí que duia 450 euros en efectiu i dosis de diferents tipus de drogues: metadona, èxtasi, marihuana i haixix.

Finalment, va poder ser identificat, cosa que va permetre determinar que es tractava d'un reclús natural d'El Ejido, fugat de Quatre Camins, amb "incomptables antecedents policials" per delictes contra la seguretat del trànsit, atemptat a agent de l'autoritat, amenaces, mals tractes o robatori amb violència.

A més, li constaven tres reclamacions judicials d'ingrés a la presó en vigor per part dels jutjats penals de Barcelona 12, 15 i 21. El detingut ha estat posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 1 d'El Ejido.

ARXIVAT A:
PolicialPolicia Nacional
Anar al contingut