Un mort i dos ferits en un tiroteig a Tarragona

Els fets han passat davant de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, al barri de Campclar

RedaccióActualitzat

Un home d'uns 50 anys ha mort i dos més han hagut de ser hospitalitzats amb ferides greus arran d'un tiroteig al carrer Brugent de Tarragona, a tocar de la comissaria dels Mossos d'Esquadra, al barri de Campclar.

Els fets han passat aquest dimarts al migdia durant una baralla en què s'ha sentit una ràfega de trets.

La investigació ha dut els mossos fins a un pis, hi han entrat amb ordre judicial i s'hi han trobat 10 persones. De moment hi ha sis detinguts, tots homes d'entre 19 i 50 anys, però no s'ha confirmat si entre ells hi ha el presumpte homicida.

Els Mossos han recuperat dues armes de foc, una de curta i una de llarga, i tot apunta a una baralla entre dues famílies.

La investigació està sota secret d'actuacions i continua oberta per determinar el grau de participació dels detinguts en els fets, identificar l'autor dels trets i el mòbil de la baralla.

Durant la tarda, els Mossos han desplegat un important dispositiu de seguretat al barri i a la comissaria per evitar que es repetissin els fets.

L'operatiu policial ha tancat els accessos a Campclar i en els pròxims dies s'incrementarà la vigilància per garantir la seguretat dels veïns. En el desplegament hi han participat uns 150 agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana, i un helicòpter sobrevolant la zona.


Durant l'incident s'ha constituït un Centre de Comandament Avançat al lloc dels fets sota la direcció dels caps regionals amb els serveis implicats.

A la Sala Central, al Complex Central d'Egara, s'ha constituït també una sala de crisi i coordinació amb els comandaments que eren al lloc dels fets.

Els Mossos han reforçat la seguretat al barri i a la comissaria (CCMA/Núria Sabaté)
Anar al contingut