NBA

Shaquille O'Neal lidera la victòria dels Lakers contra Minnesota amb 40 punts i 14 rebots

Els actuals campions de l'NBA, Los Angeles Lakers, han confirmat la seva recuperació després d'un desastrós inici de temporada amb una nova victòria contra els Minnesota Timberwolves per 106-96. Shaquille O'Neal, ja recuperat d'una lesió al peu, ha liderat la victòria del seu equip amb 40 punts i 14 rebots. L'altre jugador estrella dels Lakers, Kobe Bryant, tampoc s'ha quedat curt i ha anotat 30 punts en la vuitena victòria de l'equip de Los Angeles en els últims nou partits.

Shaquille O'Neal torna a ser el de les passades tres temporades. El pivot ha fet 40 punts i ha agafat 14 rebots en la victòria dels Lakers davant Minnesota. Kobe Bryant no s'ha quedat enrere: 30 punts i esmaixades que han fet aixecar dels seients el públic de l'Staples Center de Los Angeles. Minnesota ha arribat amb opcions en l'últim quart, després d'un triple sobre la botzina de Troy Hudson. Però Kobe Bryant ha agafat el timó en els últims 12 minuts i els Lakers han aconseguit la vuitena victòria en els últims nou partits. Michael Jordan ha demostrat que està recuperat dels problemes musculars, i ha aconseguit 27 punts per als Washington Wizards. Però el base dels Bucks, Sam Cassell, està en un gran moment de forma, i ha acabat amb 24 punts. Els Wizards han tingut l'última possessió per poder empatar el partit, però el triple de Jordan s'ha quedat massa curt. Victòria de Milwaukee en un duel directe per entrar als "play-offs". Els Dallas Mavericks han aconseguit a Miami el tercer triomf consecutiu, amb 21 punts del seu jugador franquícia, Dirk Nowitzki. Però no ha estat un partit senzill per al millor equip de la fase regular. Els de Pat Riley han lluitat fins al final. Caron Butler posava el 88-86 a un minut de l'acabament. En l'última possessió del partit, els Miami Heat no han pogut empatar. El llançament de Malik Allen no ha entrat, i Dallas ja ha guanyat 47 partits. En altres dos partits destacats de la jornada, els Sacramento Kings han derrotat els Utah Jazz a la pròrroga, i els Sixers de Philadelphia s'han desfet dels Seattle Supersonics amb 40 punts del seu jugador estrella, Allen Iverson.