Barça

Rosell es retracta i demana disculpes per haver predit que el Barça golejaria el Madrid a la Copa

Sandro Rosell ha demanat disculpes públicament per haver predit que el Barça guanyaria el Reial Madrid per 5-0 en la final de Copa. En un acte celebrat a Cambrils, el president blaugrana ha reiterat que la seva finalitat "no era ofendre" sinó fer una juguesca de "caràcter solidari". Malgrat tot, Rosell ha volgut retractar-se davant dels aficionats, especialment els del Barça, que es van sentir ofesos pel seu excés d'optimisme. D'altra banda, el Xakhtar Donetsk, rival del Barça als quarts de final de la Champions, ja ha arribat a Barcelona. L'exblaugrana Dmitro Txigrinski serà dubte fins a l'últim moment per una lesió muscular.

Actualitzat
Rosell, conscient del seu error, ha expressat les seves disculpes per haver creat un rebombori per culpa d'una aposta tan agosarada com innocent. Malauradament, i tal com havia dit Pep Guardiola, el president no només ha admès que les declaracions que va fer aquesta setmana en el marc de la campanya "Envia la fam a la porra" eren desafortunades, sinó que ha demanat perdó per haver-les fet.

"Em sap molt greu -ha dit el mandatari culer- perquè crec que algun aficionat al futbol es va ofendre per la porra que vaig fer, i em sap molt greu. Em disculpo perquè la finalitat [de la juguesca] no era mai ofendre ningú. La finalitat era el caràcter solidari."

El Xakhtar arriba amb  el dubte de Txigrinski

Aquest diumenge a la tarda ha arribat a Barcelona el Xakhtar Donetsk, el rival del Barça, dimecres, en els quarts de final de la Lliga de Campions. Ara com ara, el gran dubte de l'equip ucraïnès és si podrà comptar amb Dmitro Txigrinski. L'exjugador blaugrana arrossega una lesió muscular i fins a l'últim moment no es decidirà si jugarà en el seu retorn al Camp Nou. El Barcelona-Xakhtar Donetsk l'oferirà TV3 en directe.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut