Barça

Guardiola reconeix que les declaracions de Rosell es podrien haver evitat

El Barça s'ha entrenat aquest divendres a la tarda, per preparar el partit al camp del Vila-real, un enfrontament que es podrà veure en directe a TV3 a partir de les deu del vespre. Leo Messi i Bojan, que eren dubte, finalment han entrat a la convocatòria, que han completat Thiago, Dos Santos i Montoya, del filial. Guardiola no pot comptar amb Xavi, sancionat, Puyol, lesionat, ni Abidal, que ha passat a saludar els seus companys en la sessió d'aquesta tarda. Maxwell i Pedro podrien estar contra el Xakhtar. Abans de l'entrenament, el tècnic blaugrana ha comparegut en roda de premsa i ha reconegut que les declaracions de Sandro Rosell sobre la final de Copa, tot i fer-se en un context determinat, es podrien haver evitat.

Actualitzat
Josep Guardiola ha explicat en roda de premsa que entén les paraules del president del FC Barcelona, Sandro Rosell, quan en una porra va dir que el Barça guanyaria el Madrid per 5 a 0 a la final de Copa. El tècnic blaugrana ha reconegut que, com que l'acte era amb finalitats benèfiques, era important dir una quantitat alta perquè així es destinava més ajuda a la Fundació Banc dels Aliments. Això sí, Guardiola considera que tot i el context solidari de la porra el president es podria haver estalviat aquestes paraules.

Sobre l'aposta de Rosell

"Crec que les declaracions de Rosell es podrien haver evitat, però no conec gaire el president. No crec que la seva intenció fos ofendre ningú", ha reconegut. "El president és la màxima representació d'aquesta institució. És una persona molt coherent i sensata però no el vull justificar. Segur que la pròxima vegada no dirà el mateix", ha insistit Guardiola.

Tot aquest enrenou arriba en la vigília del decisiu partit al camp del Vila-real, un duel que TV3 oferirà en directe aquest dissabte a partir de les deu de la nit. De moment, Guardiola ha deixat ben clar que el matx a El Madrigal és ara mateix el més important que tenen i que en cas de guanyar-lo farien un pas més cap al títol de Lliga. Tot i això, Guardiola és conscient que el partit clau tornarà a ser el clàssic contra el Reial Madrid. "Haurem de tornar al Bernabéu per tornar a guanyar la Lliga", ha pronosticat.

Guardiola s'ha felicitat perquè Messi no ha tornat lesionat malgrat el llarg viatge amb l'Argentina. Tot el contrari que Carles Puyol, que continua de baixa per una lesió al genoll i el seu retorn a l'equip ara mateix és una incògnita.

Visita d'Abidal als companys

Éric Abidal, que fa dues setmanes va ser intervingut d'un tumor al fetge, ha anat aquesta tarda al Camp Nou per saludar els seus companys i donar-los ànims en aquesta recta final de temporada. El defensa francès ha demostrat, novament, la seva simpatia i bon humor, i ha rebut les abraçades de la resta de la plantilla culer.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut