Rescaten un nen de 3 anys després de passar quatre dies perdut al bosc a Austràlia

Malgrat els perills, el nen, que és autista i no parla, l'han rescatat sa i estalvi després que un helicòpter de la policia l'ha localitzat quan bevia en un petit torrent

La desaparició de l'Anthony, de 3 anys, ha tingut un final feliç després que el divendres passat va desaparèixer a la propietat de bosc i matolls de la família, a Nova Gal·les del Sud, a Austràlia.

El nen ha aparegut a uns 500 metres de la casa familiar sa i estalvi, després de sobreviure durant quatre dies no només a la gana i la set, sinó als perills del bosc australià, amb animals com serps verinoses, insectes i altres amenaces de l'entorn.

Els equips de rescat desplegats han trobat el nen en bon estat general, quan rastrejaven la finca, a la localitat de Putty, a uns 150 quilòmetres als nord-est de Sydney. En el moment en què ha estat localitzat des d'un helicòpter el nen bevia aigua d'un petit torrent, com es pot veure en les següents imatges de la policia.

Una revisió a l'hospital ha comprovat que, tret d'unes esgarrinxades per una caiguda i una petita erupció pels bolquers, l'Anthony estava en perfecte estat.

L'Anthony "AJ" Elfalak, que és autista i no parla, ha tornat amb la família, que començava a perdre l'esperança de trobar-lo amb vida, quatre dies després de la desaparició. Encara no se sap per què el menor es va allunyar de casa els seus pares divendres passat.

ARXIVAT A:
Menors
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut