Només un dels dos aparells ha aconseguit aterrar amb èxit després del xoc (EFE/EPA/Dave Hunt)

Quatre morts en un accident entre dos helicòpters en una platja australiana

La topada també ha causat almenys 10 ferits de diversa consideració

RedaccióActualitzat

Quatre persones han mort i tres més han quedat ferides greus després del xoc entre dos helicòpters a l'est d'Austràlia. La topada ha passat aquest dilluns en una zona costera turística de la ciutat de Gold Coast, a l'estat de Queensland. A conseqüència de l'accident, un dels aparells ha caigut descontrolat a la platja, mentre que l'altre ha aconseguit aterrar amb èxit.

Els equips de rescat, al lloc dels fets (EFE/EPA/Dave Hunt)

El cap de la policia de l'estat de Queensland, Gary Worrell, ha informat que hi ha sis persones més ferides de diversa consideració. El comissari també ha agraït la feina dels equips de rescat, així com de diversos banyistes que han acudit ràpidament a rescatar algunes de les víctimes.

L'Oficina australiana de Transport i Seguretat estan investigant ara les causes de la fatal topada, però els primers indicis suggereixen que quan hi ha hagut la col·lisió un dels helicòpters aterrava, mentre que l'altre s'estava enlairant.

Els dos helicòpters a la sorra de la platja, després de la topada (EFE/EPA/Dave Hunt)

La zona on ha passat l'accident és una llarga platja propera al complex turístic Sea World, molt concorreguda durant aquesta època de l'any, estiu a Austràlia.

 

ARXIVAT A:
Austràlia
Anar al contingut