La policia ha acordonat l'accés al llac on ahir van caure els quatre nens
Birmingham

Moren tres nens que van caure a un llac glaçat prop de Birmingham

Els infants tenien 8, 10 i 11 anys

RedaccióActualitzat

Tres nens han mort al Regne Unit després d'haver caigut en un llac glaçat, segons ha informat la policia. Les víctimes tenien 8, 10 i 11 anys.

Hi ha un quart infant, de 6 anys, en estat crític.

Els nens van caure en un llac a Babbs Mill, al terme de Solihull, prop de Birmingham, ahir. Els van poder rescatar i els van traslladar ràpidament a l'hospital.

La policia ha informat del desenllaç fatal, ha expressat el condol a familiars i amics i ha demanat que no hi hagi especulacions ni es comparteixin imatges dels fets:


Totes les criatures estaven en situació d'aturada cardíaca quan els equips d'emergències els van poder treure del llac, segons han informat els mitjans britànics.

El dispositiu de rescat s'ha mantingut perquè alguns testimonis van indicar que hi havia sis infants jugant al gel, tot i que un responsable de l'operatiu ha admès que, a causa de la temperatura, el temps que ha passat i l'edat de les possibles víctimes, no hi ha esperança de trobar ningú més viu.

Periodistes britànics han difós imatges de l'operatiu de recerca:

En un comunicat, el govern municipal de Solihull s'ha declarat consternat per la tragèdia, ha anunciat suport als afectats i ha expressat el seu agraïment als equips d'emergències.

A Londres, la neu, el gel i la boira han causat complicacions en els vols.

ARXIVAT A:
Regne Unit
Anar al contingut