Madrid

Milloren la majoria dels ferits en l'accident de Barajas

Un altre dels ferits de l'accident de Barajas, Beatriz Reyes, ha estat donada d'alta. La majoria dels 16 ferits que queden ingressats evolucionen bé, tot i que dos encara es troben en estat molt greu i una dona de 30 anys ha empitjorat. Nou persones han pogut abandonar ja la UCI i ingressar a planta. Mentrestant, continua el procés d'identificació de les 154 víctimes, de les quals s'ha pogut determinar la identitat de 108 cossos. Aquest dilluns al vespre va ser donat d'alta el primer dels ferits. Es tracta d'un nen de sis anys que estava ingressat a l'Hospital Ramón y Cajal i que va perdre la seva germana en l'accident.

Actualitzat

Roberto A. C., de sis anys, va ser el primer dels ferits en l'accident de dimecres passat a l'aeroport de Barajas en rebre l'alta mèdica. El nen viatjava a Gran Canària amb la seva germana de 16 anys, que va morir a l'accident. Aquest dimarts també ha estat donada d'alta Beatriz Reyes, una de les hostesses del vol.

Kim Yvonne Tate, ingressada a l'hospital La Princesa, ha empitjorat i està greu. A més encara hi ha dues persones en estat molt greu. Un home de 57 anys, ingressat al Ramón y Cajal, i que està sedat i amb ventilació mecànica. L'altra ferida en estat crític és una dona de 44 anys que, tot i l'extrema gravetat del seu estat de salut, ha experimentat una lleu millora neurològica. El seu fill de 8 anys també està hospitalitzat i evoluciona favorablement, ja està fora de perill. A més, segons l'últim comunicat mèdic d'aquest matí, en les últimes hores ha empitjorat la situació d'una noia de 30 anys, ingressada a l'Hospital de la Princesa. Els metges qualifiquen de greu el seu estat de salut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut