Janet Jumillas Suplement
L'acusat durant el judici celebrat el desembre passat a l'Audiència de Barcelona

L'home que va assassinar Janet Jumillas a Cornellà el 2019, condemnat a 17 anys de presó

La víctima va desaparèixer quan anava a Hisenda el 2019 a Cornellà de Llobregat i dos mesos després en van trobar el cos en un descampat del Prat

Actualitzat

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 17 anys de presó per assassinat l'home jutjat per la mort violenta de Janet Jumillas a Cornellà de Llobregat el mes de març del 2019, que el jurat popular va declarar culpable per unanimitat.

També se'l condemna a pagar una indemnització de 488.000 euros a la família de la víctima i a cinc anys de llibertat vigilada. A més, no podrà acostar-se a menys d'un quilòmetre dels fills i pares de la víctima.

El cos de Janet Jumillas va ser trobat en un descampat del Prat de Llobregat (ACN)

El jutjat considera provat que Aitor G. P. va apunyalar la dona al domicili d'ell, de manera que li va provocar diverses ferides a la zona cervical i altres parts del cos, va netejar el pis i va desfer-se del cos de la dona, que dos mesos després va aparèixer enterrat en un descampat del Prat de Llobregat.

Durant el judici, celebrat el 15 de desembre passat a l'Audiència de Barcelona, l'acusat va apuntar a un desconegut com a autor del crim; una versió feble que no va convèncer el fiscal ni l'acusació, ni tampoc el jurat popular ni ara el jutge que li ha imposat la pena.

Es confirma que el cos trobat al Prat de Llobregat és el de Janet Jumillas
Seqüència de les fotos que els Mossos van fer al sospitós quan llençava al contenidor proves determinants (Mossos)

Desapareguda quan anava a Hisenda

Janet Jumillas, de 39 anys, va desaparèixer el 13 de març del 2019. Havia anat a Cornellà de Llobregat a fer unes gestions a Hisenda, però no hi va arribar mai ni va tornar a casa seva, a Viladecans.

L'autor de la mort de Jumillas és un conegut seu, veí de Cornellà, que en el moment dels fets tenia 32 anys. Va ser detingut pels Mossos d'Esquadra el 7 de maig del 2019, dues setmanes abans que es trobés el cos, en un descampat a tocar de l'autovia C-31. A l'escorcoll del domicili del detingut s'hi va trobar sang de la víctima, fet que va confirmar la mort violenta.

 

ARXIVAT A:
Violència masclistaTSJC
Anar al contingut