Dos detinguts a Cornellà per la desaparició de Janet Jumillas fa gairebé dos mesos
Els Mossos han buscat indicis a la terrassa de la casa

Troben indicis que confirmarien que Janet Jumillas hauria mort de forma violenta

Sembla que, entre les proves trobades al pis d'un dels detinguts, hi hauria algunes restes biològiques

RedaccióActualitzat

La veïna de Viladecans Janet Jumillas, desapareguda des del 13 de març, hauria mort de forma violenta. Així ho han avançat fonts pròximes a la investigació després d'analitzar els indicis trobats en l'escorcoll a casa d'un dels dos detinguts, a Cornellà de Llobregat.

Durant diverses hores, els Mossos d'Esquadra van estar buscant proves al domicili de l'arrestat. Sembla que, entre les proves, haurien trobat algunes restes biològiques.

 

 

Els dos detinguts han passat aquest dijous al matí a disposició judicial. El principal sospitós, de 32 anys i el segon detingut, 23 anys.

Mentrestant, el cadàver de Janet Jumillas no ha aparegut. La investigació del cas és secreta, tal com ha estipulat el titular del jutjat d'instrucció número 4 de Cornellà.

Un dels detinguts coneixia Janet Jumillas, de 39 anys, i viu a uns 10 minuts d'on es va trobar el cotxe de la desapareguda. La dona, que és veïna de Viladecans, havia anat a fer uns tràmits a l'Agència Tributària -va avisar la família pel mòbil- i ja no en va tornar. Des d'aleshores no se n'ha sabut res més.
 


El dia que va desparèixer no va contestar ni als missatges ni a les trucades dels familiars, i tampoc va deixar cap nota dient que marxava.

Després de descartar una fuga voluntària, l'àrea central de Persones Desaparegudes de la Divisió d'Investigació Criminal va assumir la investigació.

ARXIVAT A:
Violència masclista
Anar al contingut