Dos detinguts a Cornellà per la desaparició de Janet Jumillas fa gairebé dos mesos
Un dels detinguts, a la sortida de l'escorcoll a casa seva

Dos detinguts per la desaparició de Janet Jumillas fa gairebé dos mesos a Cornellà de Llobregat

La policia ha escorcollat l'habitatge dels dos detinguts i confirma que no són ni parella ni exparella de la dona de 39 anys desapareguda el 13 de març

RedaccióActualitzat

Els Mossos d'Esquadra han escorcollat aquest dimarts a la tarda la casa d'un dels dos detinguts per la desaparició de Janet Jumillas, de 39 anys, el 13 de març, a Cornellà de Llobregat.

L'escorcoll s'ha fet en presència del detingut i hi han participat agents de la policia científica dels Mossos, que han regirat l'interior de la casa i també una petita terrassa buscant-hi proves que puguin aclarir els fets.

 

 

A la sortida de l'escorcoll, el detingut ha estat escridassat per alguns veïns, que li exigien que revelés on és la dona desapareguda.

 

Gairebé dos mesos sense notícies

La investigació no ha pogut determinar fins ara què se n'ha fet de Janet Jumillas. Uns dies després de la desaparició, la policia va trobar el seu cotxe ben aparcat i sense signes de violència prop de la delegació d'Hisenda d'aquesta població del Baix Llobregat, on havia anat a fer unes gestions.

L'últim cop que se la va veure va ser portant un fill seu a l'escola. Jumillas té dos fills petits i és veïna de Viladecans. En el seu últim missatge de mòbil va avisar la família que era a Cornellà per fer unes gestions i que després tornaria al seu municipi. Des d'aleshores no se n'ha sabut res més.

Sí que se sap que no va arribar a fer les gestions.

 

Avís de la desaparició de Janet Jumillas fet públic pels Mossos d'Esquadra

 

Jumillas cobrava uns 500 o 600 euros mensuals i, per acabar d'arrodonir els ingressos, havia fet un curs de massatgista que li permetia fer massatges a domicili i obtenir uns diners extres.

El dia de la seva desaparició no va anar a recollir els nens a l'escola, no va contestar ni als missatges ni a les trucades dels familiars, i tampoc va deixar cap nota dient que marxava.

 

Una dona mostra un cartell que denuncia la desaparició de Janet Jumillas el 13 de març

Els familiars han fet diverses concentracions per reclamar informació de Janet Jumillas, però de moment no se'n sap res.

ARXIVAT A:
PolicialMossos d'Esquadra
Anar al contingut