Rugbi

La Santboiana debuta en competicions europees fent un paper digne a Itàlia

El debut de la Santboiana a Europa s'ha saldat amb derrota, però amb una derrota digna tenint en compte la diferència de potencial entre la Lliga espanyola, amateur, i la professionalitzada lliga italiana. L'equip de Pedro Bravo ha caigut al camp de l'Aquila per 36 a 22, però durant molts minuts ha tingut contra les cordes l'equip italià. Al descans, l'equip català guanyava per 7 a 19, però els italians, al final, han capgirat el marcador.

La Santboiana ha arribat a posar-se en el marcador amb un avantatge de 0 a 16, gràcies a un assaig de Marc Ventura, i dos cops de càstig i un drop transformats per Alfons Martínez. A la segona meitat, l'Aquila ha fet una remuntada que la posat 17 punts per davant en el marcador i, en els minuts finals, un cop de càstig executat per Víctor Marlet ha deixat el marcador final en el 36-22 final. Amb aquest resultat, la Santboiana afronta el partit de tornada amb opcions de remuntar la eliminatòria a l'estadi Baldiri Aleu. Els altres representants de la Lliga espanyola a la Parker Pen Shield, la tercera competició europea de clubs, han caigut amb més claredat davant rivals italians: Rovigo-Cetransa El Salvador, 48-13; UCM Madrid 2M12-Viadana, 27-60.