Guanyem es presentarà a les municipals amb el nom Barcelona en Comú

Colau: "El 24 de maig la ciutadania podrà triar entre la Barcelona privatitzada de Trias i CiU, i una Barcelona en Comú"

RedaccióActualitzat

La coalició formada per Guanyem Barcelona, Podem, Procés Constituent i ICV-EUiA ha renunciat, finalment, a presentar-se sota el paraigua Guanyem Barcelona a les properes eleccions municipals de Barcelona i ho faran sota la marca Barcelona en Comú.

La decisió arriba després que Guanyem fos registrat en tots els idiomes per un particular, Julián de Fabián López, número u de la plataforma Hartos.org i regidor a l'Ajuntament de Santa Maria de Palautordera el 26 d'agost del 2014. Ho va fer dos dies abans que la plataforma es constituís com a partit i Colau ja ho ha titllat d'"usurpació".

Durant la presentació de Barcelona en Comú, que ha tingut lloc al pati Llimona, a Barcelona, la líder d'aquesta candidatura, Ada Colau, ha afirmat que "avui és un dia històric per a la Barcelona que no es resigna. Aquest és un acord sense precedents, generós i valent", que "té un protagonisme ciutadà i l'acord i el suport dels actors polítics aquí presents" -Guanyem Barcelona, Podem, Procés Constituent i ICV-EUiA-. "Estem aquí perquè estimem Barcelona: és única i és un referent. El que passi aquí pot inspirar altres processos", ha assegurat Colau, per qui " CIU ens estan venent la ciutat i hipotecant el nostre futur". En aquest sentit. ha afegit: "El 24 de maig la ciutadania podrà triar entre la Barcelona privatitzada de Xavier Trias i Convergència i Unió, i una Barcelona en Comú".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut