Barcelona

Espectacular voladura de dos edificis al port de Barcelona que ha obligat a tallar hora i mitja la ronda Litoral

Després de 40 anys de funcionament, els edificis argilosos d'Interfrisa ja són història. Els immobles, situats al moll de Sant Bertran del port de Barcelona, s'han volat de forma controlada aquest diumenge al matí. Tot plegat, s'ha fet amb fortes mesures de seguretat gràcies a un dispositiu de la Guàrdia Urbana i els Mossos que ha impedit l'accés als vianants i ha tallat la circulació de vehicles en alguns trams de la ronda Litoral. L'espai dels antics edificis frigorífics que ha quedat lliure servirà per ampliar les instal·lacions d'Acciona i Trasmediterránea al port de Barcelona.

Actualitzat
La demolició ha durat uns 20 minuts i s'ha fet amb explosius i detonadors elèctrics. Els edificis es van construir als anys seixanta i van deixar de ser operatius al març del 2007. Són dos edificis de 50 metres d'alçària i més de 2.800 metres quadrats en total.

Des de les nou i fins a dos quarts d'onze del matí s'ha tallat al trànsit la ronda Litoral a l'altura del port de Barcelona, i per motius de seguretat s'ha restringit l'accés als vianants.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut