El Centre de Salut General Fajul, al barri madrileny de Carabanchel (Google Maps)
El Centre de Salut General Fajul, al barri madrileny de Carabanchel (Google Maps)
Madrid

Es cola en un centre de salut, es menja tots els iogurts i diversos fàrmacs i acaba detingut

El van trobar l'endemà estès a terra amb una forta indigestió per tot el que havia ingerit

La policia ha detingut un home que es va colar la nit de dijous a divendres al Centre de Salut General Fajul, al barri de Carabanchel de Madrid. Està acusat de robatori amb força i de provocar destrosses al centre.

Però el més curiós és quin va ser el principal botí del robatori: es va menjar tots els iogurts que va trobar a les neveres del centre sanitari, fins a tal punt que va caure malalt a terra amb una forta indigestió.

El detingut es va colar al centre mèdic de nit, quan ja no hi havia cap vigilant. Segons es podia deduir de les restes que els treballadors van trobar-hi l'endemà, l'home es va menjar tots els iogurts que va trobar repartits en les diverses neveres de les consultes mèdiques i també va ingerir diversos fàrmacs.

L'endemà, a les 7 del matí, quan van arribar els primers treballadors al centre sanitari, van trobar el lladre estès a terra amb una forta indigestió.

A més d'acabar amb totes les reserves de iogurts, l'home també havia destrossat diverses portes i finestres i havia escampat el caos per tot l'ambulatori. El centre no va poder atendre les visites concertades per a divendres al matí.

El detingut, que acumula un ampli historial policial per diversos delictes, està acusat de robatori amb força.

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut