Els Mossos detenen un home per la seva relació amb la mort cerebral d'un altre a la Sénia

Actualitzat

ACN Sénia - Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dimecres un home de 39 anys relacionat amb la mort cerebral irreversible d'un altre de 38 a la Sénia (Montsià). El cos va rebre l'avís que dos homes s'estaven barallant al carrer al voltant de les set de la tarda de l'1 de maig. La baralla va començar a casa d'un d'ells per la venda d'uns auriculars. En el transcurs de l'agressió, un dels homes va rebre un cop al cap i va ser ingressat en estat crític a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona, on està en situació de mort cerebral irreversible. El detingut ha passat aquest divendres a disposició del jutjat de guàrdia d'Amposta per un delicte d'homicidi en grau de temptativa o de lesions. La jutgessa ha decretat presó provisional sense fiança per a ell.

(Aquesta notícia actualitza l'anterior amb el mateix títol després que el TSJC hagi informat que el jutjat ha decretat presó per al detingut)

Inicialment, se l'havia arrestat per un delicte de lesions. La víctima va ser atesa pels serveis d'emergències al lloc dels fets, però posteriorment, es van constatar lesions internes al cap, segons han explicat a l'ACN fonts properes a la investigació. La causa està oberta per un delicte de lesions o d'homicidi en grau de temptativa, i es concretarà a mesura que avanci la instrucció.

Anar al contingut