Barcelona

Els Amics de les Arts conquisten el Palau de la Música en els últims concerts de la gira "Bed & Breakfast"

Els Amics de les Arts s'han acomiadat dels escenaris per uns mesos, el temps necessari per treballar i gravar les cançons del seu pròxim disc. El grup s'ha enfilat a l'escenari del Palau de la Música, dins del cicle BandAutors, i s'han centrat en les cançons del seu últim treball, "Bed & Breakfast". Aquest vespre, també al Palau i també amb les entrades exhaurides, fan l'últim concert de la gira.

Actualitzat
Públic de totes les edats s'ha deixat captivar per Els Amics de les Arts en un escenari únic, el Palau de la Música, on el popular grup tanca un any d'èxits. Joan Enric Barceló, Eduard Costa, Ferran Piqué i Dani Alegret, que s'han fet encara més populars amb l'aparició en un espot d'una coneguda marca de cervesa, han ofert com sempre un concert d'ambient festiu.

Amb "Déjà-vu", de "Castafiore Cabaret", Els Amics de les Arts han obert el 114 concert de la gira, que ha servit de presentació del seu darrer treball "Bed & Breakfast". La gira els ha portat durant el 2010 per pobles d'arreu de Catalunya i els Països Catalans, un recorregut que els quatre amics han fet al costat de la Bed & Banda, els músics de vent, bateria i baix que completen els sons d'aquest grup, que va néixer en un pis compartit d'estudiants a Barcelona.

Cançons com "Super bon noi" o "L'home que treballa fent de gos", un tema en què no ha faltat la mascota que els acompanya en els seus directes, han estat de les més cantades en el concert, el primer de la seva carrera al Palau de la Música.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut