El rellotge Hublot amb diamants negres valorat en 800.000 euros

El rellotge robat a Barcelona valia 43.000 euros i no 800.000 com va dir el turista

Es tracta d'un dels cinc exemplars d'una sèrie limitada de la marca Hublot, però no del model únic que hauria denunciat la víctima del robatori a Ciutat Vella

Li van robar un rellotge de luxe a Barcelona, però a la denúncia hi va posar 757.000 euros de més.

Un turista nord-americà va denunciar que li havien robat un rellotge Hublot a Ciutat Vella aquest dimecres. Segons va explicar, es tractava d'un model exclusiu valorat en 800.000 euros. Seria un exemplar únic amb caixa d'or blanc coberta de diamants negres, anomenat Big Bang Black Caviar.

Però els Mossos, que tenen una unitat especialitzada en rellotges de gamma alta, han informat que la joia que li van prendre no era una peça única, sinó que formava part d'una sèrie limitada de cinc exemplars.

El rellotge que el turista portava al canell era l'exemplar número tres, segons el comprovant que va poder aportar amb el número de referència de la peça fabricada per Hublot, marca que forma part del gegant del luxe LVMH. El valor estimat és de 43.000 euros.

També hi ha una altra versió d'aquest rellotge feta de ceràmica que no arriba als 10.000 euros. Un altre Big Bang d'Hublot, que val cinc milions d'euros, té tot el rellotge i el braçalet cobert de brillants que pesen més de 100 quirats.


Robatori sense navalla

Hi ha un altre detall de la denúncia feta pel turista que els Mossos han desmentit. Segons la víctima, el van acorralar i el van amenaçar amb una navalla, però les càmeres de seguretat han mostrat que li van agafar el rellotge d'una estrebada al carrer Lledó de Ciutat Vella a primera hora de la tarda.

El que no se sap és per què l'home va donar una versió que no era la correcta.


Altres robatoris de rellotges

El mes passat, els Mossos van detenir a Barcelona un lladre que havia robat un rellotge de 360.000 euros a un vianant, d'una estrebada.

Poc després també van detenir 31 persones relacionades amb diversos robatoris violents en diferents punts de la ciutat i que acumulaven 173 antecedents. En dos dels casos els objectius dels robatoris també eren rellotges de luxe. El més car, valorat en 42.000 euros.

A l'abril, els Mossos van detenir in fraganti tres lladres multireincidents que van sorprendre quan robaven un rellotge, valorat en uns 120.000 euros, a home que caminava per Ciutat Vella.

ARXIVAT A:
Mossos d'EsquadraSeguretat
Anar al contingut