FC Barcelona

El futur de Ronaldinho està en entredit i el Barça podria buscar-li una sortida de cara a la pròxima temporada

Cou encara la derrota davant el Madrid a Can Barça i, a l'espera que l'aturada nadalenca apaivagui una possible crisi, els debats i els interrogants al voltant de l'equip no paren de créixer. I, com no podria ser d'una altra manera, és Ronaldinho el centre de moltes crítiques. El brasiler està sent qüestionat i no són poques les veus que es mostren partidàries de traspassar-lo. Avui, alguns veterans del Barça també hi han dit la seva i no sembla que Ronaldinho estigui trobant molts aliats.

Actualitzat

Ronaldinho no és el jugador que era. Això ho sap tothom però el seu fluix partit davant el Madrid, en la que sembla que pot ser l'última oportunitat que li doni Rijkaard abans de fer-lo tornar a la banqueta, ha destapat la capsa dels trons i podria precipitar la sortida del brasiler de Can Barça. L'opinió pública qüestiona no només la seva titularitat sinó també el seu futur com a blaugrana.

De moment, però, no arriben ofertes i és que en el seu estat actual el 10 no convenç gaires clubs. A excepció del Milan que, segons publica la premsa italiana, estaria esperant a finals de temporada que el preu del brasiler es devalués encara més i el Barça li obrís les portes per endur-se'l cap al Calcio. De moment, comença a preocupar que la presència continuada de Ronaldinho entre els suplents es converteixi en un problema per al club i per a la resta de la plantilla.

Fins i tot exjugadors del Barça es mostren partidaris de vendre'l. En el tradicional partit de veterans disputat aquest matí, homes com Calderé, Milla, Josep Maria Fusté o Jordi Vinyals creuen que ha de ser el mateix jugador el que comenci a millorar la seva situació i tots ells coincideixen a l'hora de traspassar-lo si aquest canvi no es produeix. Entre els aficionats sembla més clara la unanimitat a favor de traspassar-lo.

Any per oblidar

I el traspàs de Ronaldinho podria acabar amb un cicle i, de pas, posar fi a un any nefast per als interessos del club. Optava a tots els títols i acaba el 2007 en blanc i en un clima de pessimisme que només els pròxims resultats podrien canviar. Ara fa un anys es va perdre el Mundial de Clubs, va haver-hi la polèmica per les declaracions d'Eto'o, es va dir adéu a la Champions, la humiliació de Getafe a la Copa, i es va acabar llençant la Lliga en un final de temporada pèssim.

Sorprenentment, el fracàs no va suposar cap canvi de rumb en el club i en l'equip, i tothom va decidir passar pàgina especialment des que va arribar Henry. A l'hora de reprendre la competició, però, ni el francès ha estat a l'alçada, ni es van acabar els vells vicis, tal com va denunciar Edmílson i, per acabar-ho d'adobar, el Madrid guanyava el Barça al Camp Nou i certificava la deriva en la que sembla que viu immers el club blaugrana. L'any nou ho dirà.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut