Bàsquet

El Consell de la Penya demana que s'aclareixi la detenció d'un seguidor del club a Saragossa

En el transcurs del partit del FIATC Joventut d'aquest diumenge a la pista del CAI Saragossa, un aficionat del club badaloní ha estat detingut per agents de la Policia. Segons la versió de les JERC de Badalona, Àlex Molina hauria estat detingut després de negar-se a retirar les banderes estelades que duien. La Penya demana que s'aclareixin els fets.

Actualitzat

En el transcurs del partit del FIATC Joventut d'aquest diumenge a la pista del CAI Saragossa, un aficionat del club badaloní ha estat detingut per agents de la Policia, que l'han traslladat a comissaria. El detingut duia una estelada en el moment de la detenció.

Durant l'enfrontament de la Lliga Endesa s'han sentit crits a favor de la independència al pavelló Príncipe Felipe. Segons la versió de les JERC de Badalona, Àlex Molina hauria estat detingut després de negar-se a fer cas del requeriment de les forces de seguretat de retirar les banderes estelades. Un company seu hauria estat expulsat del recinte en intentar ajudar-lo.

El consell d'administració de la Penya ha fet públic un comunicat en què demana que s'aclareixin els fets al més aviat possible, alhora que proclama el rebuig a qualsevol forma de violència, i la defensa del dret a la llibertat d'expressió.

Un dels aficionats presents al pavelló aragonès ha gravat part de l'incident. Aquestes són les imatges que ha posat a youtube:

 

  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut