Handbol

El Barça guanya el Teucro (38-28) i el Granollers perd amb el Portland (20-33)

A la Lliga Asobal d'handbol, el Granollers no va poder ajudar el Barça a recuperar el lideratge de la competició. L'equip vallesà va caure a casa per 20-33 contra el Portland San Antonio, que es manté en la primera posició. El Barça s'ha refet de la derrota de Pamplona i va derrotar el Teucro al Palau Blaugrana (38-28); una victòria que manté l'equip de Xesco Espar entre els primers llocs de la classificació. I és que l'equip blaugrana només ha perdut un partit en les nou jornades que s'han disputat de la Lliga Allianz Asobal.

El Portland San Antonio, líder invicte de la Lliga Asobal, no es va deixar sorprendre pel Granollers, que va caure, en part víctima dels seus errors i d'una certa falta de convicció. Els navarresos només van poder començar-se a distanciar en el marcador en els últims minuts de la primera part. En el descans dominaven de cinc, però, en l'inici del segon període, el Granollers va iniciar una ràpida remuntada que no es va consolidar per algunes errades ingènues. I el Portland va acabar imposant la seva superioritat, que va acabar sent tan gran que el parcial en l'últim quart d'hora va ser de 2-11. El Barcelona, per la seva banda, va superar sense problemes el Teucro amb un clar 38-28, en un enfrontament en què els gallecs només van poder mantenir el ritme durant els primers 20 minuts de joc. En la segona meitat, els blaugrana van arribar a dominar de 12 gols. El Barcelona es manté quart, a dos punts del Portland i a un del Lleó i el Ciudad Real.