Rafael Amargo en una imatge d'arxiu
Rafael Amargo en una imatge d'arxiu

El "bailaor" Rafael Amargo, a presó per risc de fuga

L'Audiència de Madrid considera provat el risc després que diverses vegades no ha complert amb l'obligació de presentar-se a firmar

Agències/RedaccióActualitzat

Continuen els problemes del "bailaor" Rafael Amargo amb la justícia. L'Audiència de Madrid n'ha ordenat l'ingrés a la presó després que incomplís, de forma reiterada, l'obligació de presentar-s'hi personalment per firmar.

L'artista té pendent un judici en què se l'acusa de vendre droga a casa seva, després de la queixa dels veïns, que asseguraven que la situació s'havia tornat insostenible

Es tracta de la segona vegada que l'acusen del mateix càrrec. Al juny ja s'havia d'enfrontar a una petició de pena de 9 anys de presó en un judici que va acabar sent posposat per al 8 d'abril del 2024. 

El fet de no haver complert amb el requeriment de firmar periòdicament fins al dia del judici ha portat l'òrgan judicial a demanar el seu ingrés a la presó per risc de fuga i trencament reiterat de les seves obligacions judicials.

Segons ha confirmat el Tribunal Superior de Justícia de Madrid (TSJM), la secció 30 de l'Audiència de la capital de l'Estat ha ordenat l'ingrés a la presó aquest divendres. Al migdia, Rafael Amargo ja es trobava en els calabossos de l'Audiència Provincial de Madrid, des d'on serà conduït a la presó de Soto del Real, dins la mateixa comunitat. 
 

 

ARXIVAT A:
Policial
Anar al contingut