Cues a l'AP-7 des de la Roca del Vallès per un accident
Cues a l'AP-7 des de la Roca del Vallès, aquest dimecres al matí (Trànsit)

Matí de llargues cues per dos vehicles avariats a les rondes i un accident a l'AP-7 a la Roca

Diversos accessos del voltant de Barcelona han registrat retencions quilomètriques, i també hi ha hagut problemes als Ferrocarrils, per robatori de coure

RedaccióActualitzat

Hora punta del matí molt complicada a les vies del voltant de Barcelona, amb problemes ja des de quarts de 7 del matí. 

Un vehicle avariat a primera hora del matí d'aquest dimecres ha complicat molt la circulació a la ronda de Dalt. Hi ha hagut cues de 8 quilòmetres en sentit Llobregat. Això vol dir molta congestió entre el nus de la Trinitat i Pedralbes. Durant mitja hora s'ha hagut de tallar un carril. Després, ha quedat restablerta la circulació, però s'han mantingut les retencions en hora punta. Cap a quarts de 10 del matí, quedaven 6,5 quilòmetres de cua.

Més tard, encara s'hi ha hagut de tornar a tallar un carril per un accident que ha causat retencions entre Santa Coloma de Gramenet i la Vall d'Hebron, i un altre carril en sentit Trinitat, per un accident a la Vall d'Hebron. 

Pel que fa a la ronda Litoral, a primera hora s'han registrat 7,5 quilòmetres també en sentit Llobregat. Han continuat així tota l'hora punta. A quarts de 10 del matí, a més, ha quedat tallat un carril per un vehicle avariat al Poblenou i això ha complicat encara més la circulació, amb 10,5 quilòmetres de retencions que continuaven a quarts de 12 del migdia. Aleshores ja s'ha pogut retirar el vehicle, però s'han mantingut trams d'aturades.

Entre les retencions matinals, destaca també l'AP-7, amb llargues cues de fins a 10 quilòmetres des de la Roca del Vallès, on un accident ha tallat un carril en sentit Barcelona. La circulació ha quedat restablerta a tres quart de 10 del matí. 

Altres carreteres amb retencions han estat l'A-2 entre Sant Joan Despí i Pallejà, en sentit Barcelona, o la C-33, on hi ha hagut dos accidents a Montcada i Reixac, un en sentit nord i un en sentit sud. 

 

L'estat del trànsit es pot consultar en directe en aquest enllaç.  


Retards a Ferrocarrils pel robatori de coure

També hi ha hagut problemes als Ferrocarrils de la Generalitat a causa de dues incidències per robatori de cable: una a Sant Quirze del Vallès, que ha obligat a fer el tram de la línia S2, entre Sabadell Parc del Nord i la UAB, amb un tren llançadora, i una altra a la línia de Piera-Masquefa, amb retards de 10 minuts als trens entre plaça Espanya i Igualada, i alguns combois suprimits.

En el cas de l'S2, la situació s'ha allargat  fins a les 8:45 hores, quan s'ha pogut solucionar el problema i els combois han començat a circular sense haver d'aturar-se en el tram afectat.

ARXIVAT A:
Trànsit
Anar al contingut