Un dels salts del jove captat en el vídeo que ha penjat a Instagram
Un dels salts del jove captat en el vídeo que ha penjat a Instagram

Busquen un jove que es va gravar saltant davant un metro per sobre les vies

TMB vol identificar el protagonista d'un vídeo viral que fa parkour al metro i comet diverses infraccions posant en perill la seva vida

RedaccióActualitzat

Un salt d'andana a andana de l'estació de l'L1 al Clot. Són les imatges que ha difós un jove que fa parkour a dins de les instal·lacions. Ara, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) busca identificar-lo per poder-lo denunciar.

En les imatges, el jove no només posa en perill la seva vida, sinó que comet diverses infraccions, com fer grafitis i activar una sortida d'emergència del metro.

El vídeo, gravat a l'abril, s'ha difós aquesta setmana a Instagram.

Fa quatre mesos, TMB només va poder identificar el noi que va gravar les imatges i tant el jove que hi apareix com una altra persona que els acompanyava van aconseguir escapar-se.

Transports Metropolitans de Barcelona ha explicat que els dos joves que van aconseguir escapar ho van fer per dos punts diferents i que tenen indicis de què pertanyen a grups de vandalisme que habitualment s'infiltren al metro per fer grafits als combois.

Ara que ha aparegut el vídeo de les acrobàcies, TMB l'està estudiant per mirar d'identificar-los i denunciar-los.

L'actuació dels vigilants de seguretat

Un dels dubtes que deixa el vídeo és l'actuació del personal de seguretat. En un instant del vídeo es pot veure com un dels vigilants sembla que xoca amb el puny amb el jove. En un altre punt, en canvi, es pot veure com un vigilant intenta atrapar-lo.

TMB nega que els vigilants tinguessin cap connivència amb el jove. Assegura que en tot moment es va intentar retenir-lo per poder-lo denunciar.

ARXIVAT A:
Transport públic
Anar al contingut