Catalunya Ràdio supera els 900.000 usuaris únics al març, la millor audiència des d'octubre del 2017
A partir de divendres 17 d'abril

Catalunya Ràdio adapta la graella d'aquest cap de setmana al coronavirus

Aquest cap de setmana la graella de Catalunya Ràdio presenta més canvis arran de la crisi del coronavirus. El més destacable és l'emissió de "Revolució 4.0" també la nit del dissabte, que manté igualment l'emissió del programa de diumenge.

Amb la voluntat constant d'adaptar la graella a l'actualitat que evoluciona al voltant de la crisi del coronavirus, Catalunya Ràdio modifica també aquest cap de setmana la seva programació. Així, demà, divendres 17 d'abril, l'emissora continua amb la programació habitual d'aquests dies, però incorpora un butlletí informatiu a les 23.00 i destaca la tornada a l'antena de "La finestra indiscreta" que, en la seva primera emissió en format confinat, analitzarà en quina situació es troba el cinema català. Amb aquest objectiu, parlarà amb productors audiovisuals i amb petits exhibidors per saber com fan front a cinemes tancats i rodatges parats. Per altra banda, no es farà el butlletí informatiu de les 22.00.

A la programació de dissabte, 18 d'abril, destaca l'emissió, a les 22.05, d'un nou capítol del "Revolució 4.0", que mantindrà igualment l'emissió de diumenge. D'aquesta manera, el programa oferirà als oients una doble ració del consultori laboral que es va posar en marxa al programa del passat diumenge, 12 d'abril. Aquest consultori està adreçat, sobretot, als treballadors afectats per un ERTO, als propietaris de petites i mitjanes empreses i als treballadors autònoms. Durant tota la setmana, les persones interessades poden fer arribar les seves consultes a l'adreça revolucio4@catradio.cat. i després el programa els donarà resposta.

Altres modificacions de la graella de dissabte són la incorporació d'un butlletí informatiu a les 23.00 i el reton de "Les dones i els dies", a les 23.05. Per altra banda, no s'emetran els programes "Els viatgers de la gran Anaconda", "Solidaris", "iCatExpres", "A tocar!", "T'agrada el blues?", "Paraules de vida", ni l'espai "Mans" d'"El suplement".

I diumenge, 19 d'abril, un nou programa del "Revolució 4.0" a les 22.05. Per contra, no s'emetran els espais "L'ofici d'educar" i "Un restaurant canibal a Berlín"d'"El suplement", ni tampoc els programes "El divan", "L'ofici de viure" i "Geografia humana".

Tota la graella està pensada amb l'objectiu de preservar la funció de servei públic i garantir la informació i alhora la salut de tots els treballadors i treballadores de Catalunya Ràdio per prevenir el contagi del coronavirus.

catradio.cat

Anar al contingut