Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Sostenible, l'única alimentació possible

L'emergència climàtica ha posat la paraula "sostenible" en boca de tothom, sobretot quan es parla d'alimentació. A què ens referim exactament quan parlem de gastronomia sostenible? Significa consumir menys carn o deixar de menjar carn? Menjar de manera més sostenible és comprar només productes de proximitat i de temporada? De tot això en parlem amb Marta Pons, sociòloga i membre de DAMES (Dones que Alimenten un Món en Emergències), un col·lectiu que reivindica el paper que les dones sempre han tingut en el relat de l'alimentació sostenible. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, i la cuinera Maria Nicolau també seuen al restaurant caníbal per dir-hi la seva sobre les estratègies alimentàries del futur. La Maria, aprofitant que parlem de canvi climàtic, prepara el dinar a Fèlix Rodríguez de la Fuente. També ens visita el nostre crític de capçalera, Philippe Regol, que està en contra d'un concepte molt utilitzat darrerament, el de "restaurant sostenible".

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut