Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Engegar/Aturar Silenciar Pujar el volum Disminuir el volum Instruccions per interactuar amb el player
imatge

Jesús Pizarro i Yotam Ottolenghi: com viuen els seus restaurants a Londres l'arribada del Brexit?

Per què el Brexit és un dels plats més indigestos d'Europa? Com viuen els negocis de restauració la incertesa de la sortida del Regne Unit de la Unió Europea? Per respondre aquestes preguntes viatgem a Londres, on treballa el xef José Pizarro, considerat l'ambaixador de la cuina espanyola a la capital britànica, on regenta quatre restaurants. També li preguntem a Yotam Ottolenghi, una de les figures més influents de la cuina a tot el Regne Unit, com veu la sortida del Regne Unit de la Unió Europea. Ottolenghi va arribar a Londres ara fa més de 20 anys; té sis restaurants a la capital britànica, llibres best-sellers i publica setmanalment a The Guardian. També li preguntem al músic i cantant Salva Racero quina és la seva magdalena de Proust. El director de la Fundació Alícia, Toni Massanés, parla d'hamburgueses vegetals i d'altres productes de temporada.

MILLORS MOMENTS

ÚLTIMS PROGRAMES

Articles

TAMBÉ ET POT INTERESSAR