Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Àlex Rovira: "Pots treballar la intel·ligència emocional, la social i la psicoafectiva"

Xantal Llavina entrevista l'escriptor i conferenciant Àlex Rovira per parlar de tres intel·ligències que tots podem millorar: l'emocional, la social i la psicoafectiva. La intel·ligència emocional ens permet viure desperts i gestionar els desafiaments de la vida; la intel·ligència social consisteix a utilitzar bé el llenguatge verbal i no verbal a l'hora de relacionar-nos, i la psicologia psicoafectiva permet adaptar-nos als altres sense renunciar a ser com som. Amb Ricard Castellet i Jordi Pi analitzem els avantatges i els inconvenients de la plataforma Twitch. I amb Fabian Mohedano i Lluc Pejó comentem una gran sortida laboral per als nois i noies que estudien formació professional: el sector de l'aigua i totes les seves aplicacions.

"REVOLUCIÓ 4.0" A CATALUNYA RÀDIO
ARTICLES
"Revolució 4.0" a TV3

"Revolució 4.0" a TV3

Reflexions sobre el món de demà en el camps del teletreball, l'economia, els valors socials, els hàbits de consum i la salut. Per aprofundir sobre aquests temes, en cada episodi en parlem amb vuit experts i un convidat principal: el còmic i productor Andreu Buenafuente, el president del Barça, Joan Laporta, l'actor Jordi Sánchez, l'economista Santiago Niño-Becerra, el cuiner Nandu Jubany i l'actriu Itziar Castro. Així hem fet la revolució aquesta tercera temporada!

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Flexta esquerra
Flexta dreta
Anar al contingut