3Cat estrena "El fitxatge", un documental que revela la història desconeguda de com Johan Cruyff va arribar al FC Barcelona

"El fitxatge" és una idea original del periodista Lluís Canut. TV3 i la plataforma 3Cat l'oferiran en exclusiva en una nit especial el dimarts 21 de maig

Darrera "El fitxatge" que ho va canviar tot hi ha una història d'intriga política, investigacions internacionals, xantatges i un dur enfrontament entre clubs. Una docusèrie que revela com finalment el FC Barcelona va poder fitxar a un dels millors jugadors de futbol de la història, explicat pels seus protagonistes, totes les persones que van formar part d'aquesta història fins ara desconeguda.  

TV3 prepara una nit exclusiva el dimarts 21 de maig amb l'emissió del documental i després una programació especial amb una taula rodona amb els protagonistes de llavors i els d'ara. 

El documental és una idea original de Lluís Canut i una producció de 3Cat amb la participació de Prime Video i amb la col·laboració de Justin Webster Production. 

#ElFitxatge3Cat

Anar al contingut