Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

A peu des de Bangkok fins a Barcelona. La crisi. Amb Jenn Baljko i Lluís L. Bayona

"Cada dia estàs al límit de tot, al límit de les forces. On podem trobar menjar i aigua potable, on podem dormir?". Els milers de quilòmetres caminats a través de Tailàndia, Birmània, Bangladesh, l'Índia, el Tadjikistan, l'Uzbekistan i l'Iran pesen sobre les espatlles de Jenn Baljko i Lluís L. Bayona. Dues formes de ser, dues maneres d'encarar el viatge: una de metòdica i implacable a l'hora de sacrificar el que calgui per assolir els objectius; l'altra, menys pendent dels quilòmetres a cobrir i més partidària de gaudir de les trobades pel camí. En lloc d'acostar-se, l'horitzó cada cop és més lluny. Les crisis afloren. El somni del gran viatge a peu esdevé malson. El projecte trontolla en plena travessa del Caucas, a l'Azerbaidjan. De Bangkok a Barcelona a peu, amb Jenn Baljko i Lluís L. Bayona. I també els cais de Florida a les "Cròniques americanes" de Kris Ubach, la viatgera de la Gran Anaconda en marxa.

Les fotos d'"Els viatgers de la Gran Anaconda"

No hi ha viatge sense fotografies. Els nostres convidats ens porten les seves imatges perquè ens fem una idea de les seves experiències. I són espectaculars.

TAMBÉ ET POT INTERESSAR
Anar al contingut