Espanyol

Quart empat seguit de l'Espanyol i l'ascens es complica (0-0)

Els blanc-i-blaus no poden superar l'Sporting en una tarda sense gol

Redacció Esport3Actualitzat

Bloquejats. L'Espanyol tampoc ha estat capaç de vèncer l'Sporting a casa i s'ha complicat les opcions d'ascens directe. Els de Manolo González han tornat a acabar frustrats després de sumar el quart empat consecutiu, que quan falten quatre jornades els deixa a sis punts del Valladolid i a tres de l'Eibar i el Leganés, amb un partit menys:

  • Estèrils. De res ha servit avui una versió molt més intensa de l'Espanyol, que ha arriscat molt en la pressió alta... però després no ha sabut què fer amb la pilota. El domini català s'ha traduït en xuts d'Aguado i Jofre i, sobretot, en dues ocasions molt clares: una de Gastón Valles en el 37, que ha rematat per sobre del travesser després d'impactar una pilota rebotada, i una altra de Braithwaite en el 85, ben parada per Yáñez.

  • Sense solucions. S'ha cansat Manolo González d'intentar remoure l'equip, amb l'entrada d'Antoniu Roca, Lazo o Nico Melamed. No ha parat l'Espanyol d'acostar-se a la zona de tres quarts, però li ha faltat després clarividència. I encara rai que en el 90, a la contra, els asturians no han sabut culminar una contra, amb Queipo rematant forçat davant l'oposició de Cabrera. Amb Manolo González, dues victòries i sis empats. Una ratxa que no dona per pujar.

  • Els tres punts eren obligats per als blanc-i-blaus. L'Eibar ha golejat l'Amorebieta per 5 a 0 i s'ha unit als resultats positius aconseguits ahir per la resta d'equips involucrats en l'ascens, com el Valladolid, que va guanyar per 1 a 0 el Mirandés i ara mateix, com a líder de la categoria, treu sis punts a l'Espanyol.

 

 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut