Waterpolo

El CN Sabadell s'imposa a l'Alphen i suma la primera victòria a la fase de grups de la Champions (12-10)

El conjunt vallesà s'ha imposat a l'Alphen Moscow holandès en un duel corresponent a la tercera jornada disputat a la piscina de Can Llong. Sergi Cabanas, màxim golejador del seu equip amb quatre dianes, ha liderat el triomf català

El CN Sabadell ha sumat la primera victòria a la fase de grups de la Lliga de Campions de waterpolo. El conjunt vallesà s'ha imposat a l'Alphen Moscow holandès per 12-10 en un duel corresponent a la tercera jornada disputat a la piscina de Can Llong.

Després d'un primer quart ple d'imprecisions per part dels dos equips, en el segon, vallesans i holandesos han començat a afinar el punt de mira. Al descans s'ha arribat amb empat a 5 en el marcador gràcies a una vaselina del grec Miralis en l'últim segon que ha sorprès el porter local Pepe Motos.

En la represa, la igualtat s'ha mantingut fins a l'últim quart, quan el CN Sabadell ha aprofitat el desgast físic de l'Alphen i ha trencat el matx liderat per l'efectivitat ofensiva de Sergi Cabanas, màxim golejador del seu equip amb quatre dianes. Aquest dimecres, l'altre representant en la màxima competició europea, el Club Atlètic Barceloneta, jugarà contra l'OSC Budapest, a un quart de 8, en directe per Esport3.