El Barça no falla a Granada: campiones de Lliga per cinquè any consecutiu

L'equip blaugrana aprofita el primer "match-ball" i firma una nova golejada (1-4) abans de jugar les finals de Copa i de Champions

Era una qüestió de temps i el Barça no ha volgut esperar més del compte: a la primera oportunitat que ha tingut s'ha proclamat matemàticament campió de Lliga, gràcies al triomf (1-4) al camp del Granada

Jonatan Giráldez ha anat dosificant les seves peces per arribar amb l'equip al màxim nivell en aquestes tres setmanes, on l'equip pot arribar a sumar dos títols més: les blaugranes juguen la final de la Copa contra la Reial Societat, el dissabte 18 de maig, i la final de la Champions davant l'Olympique de Lió, el dissabte 25. Per això era important tenir la Lliga conquerida al més aviat possible.

Amb aquesta, el Barça ja suma 9 lligues, les 5 últimes guanyades de manera consecutiva, en una hegemonia que ja comença a ser granítica. Les xifres no ofereixen dubtes: 25 victòries i només un empat en 26 partits; amb una diferència entre gols marcats (118) i encaixats (9) superior als 100 gols.

• A Granada, el Barça ha anat per feina: No havien passat ni dos minuts quan el Barça  ja ha obert el marcador. Graham ha fet una gran assistència a Rolfö i la sueca no ha perdonat.
  • Abans del quart d'hora de joc ha arribat el 0 a 2, després d'una centrada d'Alexia des de l'esquerra. Ha refusat la portera, però  Bronze, molt oportuna, ha rematat a gol .
  • En el minut 37, gran jugada de Rolfö que ha acabat una gran centrada perquè Graham enviés la pilota al fons de la xarxa.
  • En el temps afegit de la primera meitat, rigorós penal assenyalat a Paredes, quan pugnava dins l'àrea amb Laura Pérez, ha acabat en gol.  La mateixa Laura ha transformat la pena màxima.
  • En la segona  part el Barça ha dominat a plaer, però l'encert de la portera del Granada ha evitat un festival golejador.
  • En el minut 75, Traveta molt clara d'Ornella a Claudia Pina i penal de llibre. Rolfö ha marcat i ha fet  l' 1 a 4 definitiu.
  • No hagut entrega de la Copa de la Lliga, la cinquena consecutiva, ja que estava pactat que es farà divendres al Johan Cruyff  en el proxim partit de lliga i amb l'afició blaugrana de testimoni.